Profilbild av CrossFit Karlskrona 7 år sedan

Förändringar i boxen

Det är härligt att se att de flesta av er har kommit tillbaka efter sommaren igen. Det är en sorts charm att hålla pass för 4-5 personer men det är få saker som slår att ha ett fullbokat pass och den energin som det ger. Vidare till lite nyheter och förändringar i boxen. Till att börja med så kommer vi i oktober månad ha ett Halloween pass den 31 oktober signerat vår tränare Tobbe. Mer info kommer framöver.

Positiva nyheter

Om vi ska börja med de positiva nyheterna jag har att berätta så är det att vi nu fått in 2st nya tränare i vår fantastiska box. Det är Martin Nordin och David Hellqvist som kommer att börja hålla pass. De flesta av er har säkert redan stött på dom tidigare i boxen men de kommer snart att finnas på tränarfliken på hemsidan så att ni kan läsa lite mer om dom, samt att få se hur de ser ut..

Vi har ju även en Yoga workshop lite längre fram i tiden, den 12 november att se fram emot, workshopen är redan fullbokad vilket är riktigt kul! Men om du vill ställa dig på reservlistan så maila jesper@crossfitkarlskrona.se

 

Negativa nyheter

I slutet av april 2014 fick jag chansen att förverkliga en av mina stora drömmar, att arbeta med CrossFit på heltid. En dröm jag hade kämpat för länge och något jag var oerhört stolt över att ha uppnått. Jag flyttade hemifrån i Kalmar till Karlskrona och påbörjade ett nytt kapitel i mitt liv som jag kände mig oerhört förväntansfull inför och som jag kände att jag skulle klara av alldeles galant. Saker och ting blir ju dock inte alltid som man tänkt sig från början och detta är nu ett sådant fall. Min plan var att stanna många år i Karlskrona men den planen har nu ändrats då jag har beslutat mig för att flytta hem till Kalmar igen pga sociala anledningar med mitt privatliv. Beslutet har alltså inget med er medlemmar i CrossFit Karlskrona att göra med då jag fått lära känna väldigt många härliga människor och sett fantastiska framsteg som jag gärna hade fortsatt att se. Men som sagt blir det inte alltid som man tänkt sig och det är nu därför som jag har valt att ta detta svåra men nödvändiga beslut. Jag har utvecklats något oerhört som tränare och människa sen jag flyttade till Karlskrona och jag ångrar inte en sekund av min flytt men en förändring var nu tvungen att ske. Jag kommer att jobba heltid under oktober för att sedan i november och december gå ner till deltid och sen fr.o.m. 31 december avsluta min tjänst hos CrossFit Karlskrona.

Jag berättar detta redan nu för att jag vill att ni ska få reda på läget så snart som möjligt. Schemat för hur mitt jobb kommer tas över är i full gång och snart helt klart och det kommer att komma ut här allt eftersom. Beslutet var allt annat än lätt, men ibland måste man lyssna på kroppen och detta var ett sådant här tillfälle.

Förändringar är inte alltid till det negativa, och inte i detta fallet heller.

Vi ses i boxen framöver.

/Jesper