Profilbild av CrossFit Karlskrona 7 år sedan

Testvecka

Efter ytterligare 8 veckors kämpande är det nu dags för testvecka igen. Vi ska helt enkelt testa av vår styrka och kondition för att se hur vi har utvecklats. Man ska inte ta testveckan på för stort allvar, se det mer som en kul grej och att ni kan sporra er själva lite extra när ni nu har något att slå. Det är ju så mycket mer än bara träningen som gäller för att man ska utvecklas. Sover man dåligt, äter dåligt och har det allmänt stressigt hemma eller på jobbet kan man inte heller förvänta sig att slå personbästa varje gång, glöm inte det. Ofta fokuserar man för mycket på endast träningen men glömmer bort allt annat.

Under veckans gång kommer ni som vanligt att fylla i ett formulär där ni skriver ner hur det gick. Vissa tester har vi kört tidigare, för att se vad ni hade senast så är det bara att kolla i pärmen som ligger framme vid tavlan och leta upp ert namn.

Nedanför är veckans schema, missar man något så finns det tillfälle att ta igen det under helgen. Och som vanligt så skalar man om man behöver.
testvecka november 14

 

Ses under veckan, se till att äta och sova bra under helgen för att ge er själva de bästa förutsättningarna!