Tobias

Jag är från och med 30 mars ny headcoach på CrossFit Karlskrona. Jag brinner för att se utveckling hos medlemmarna och jag tror på att om man tar med sig energi in till passet så sprider det sig till klassen. Får jag välja pass är det runt 20 min och medeltung. Stort intresse för rörelse och biomekanik.

Phillip

Började med CrossFit år 2013. Har försökt med många olika träningsformer, men aldrig lyckats hålla på mer än några veckor. CrossFit blev undantaget. Tog min L1 cert (tränare) efter knappt 1 års träning. Därefter L2 och även CrossFit Rowing, CrossFit Mobility, samt CrossFit Gymnastics. Teknik anser jag är oerhört viktigt och som coach så strävar efter att ni ska ha bra form och bra teknik. Community är viktigt i CrossFit och jag gör vad jag kan för att ni ska trivas på boxen.

Profilbild

Erik

Profilbild

Peter Norén

Peter har tränat CrossFit sen 2011. Efter att ha spenderat några år i Korea har han kommit hem till Sverige igen. Peter har tränat på många olika boxar i världen och hans världsvana är en stor tillgång.

Peter gillar burpees, vilket gör att alla andra coacher misstänker att det är något allvarligt fel på honom.

Profilbild

Johan Petersson

Profilbild

Becky

Profilbild

David

Tränat crossfit sedan CFK öppnade, innan dess var det discogym för hela slanten. Jag tror att alla problem kan lösas med knäböj.
Ni märker av mig mest för att jag pratar hela tiden. Roligast i boxen är det när det blir ett personbästa i någon form.

Profilbild

Frida

Profilbild

Martin

Jag har tränat CrossFit sedan 2009. På egen hand efter bästa förmåga de första åren och organiserat sedan boxen öppnade 2013. Kampsportsbakgrund, senast den franska varianten Savate.

Profilbild

Niclas

Profilbild

Jimmy

Jimmy är hockeykillen som hellre trivs i en stuga utan el än i stan. Han har arbetat som PT i flera år både i Stockholm och Karlskrona och kan förmedla mycket erfarenhet och kunskap.

Profilbild

Oscar Pagmert

Profilbild

Göran